Mediteren


"The goal of meditation is not to control your thoughts. It is to stop letting them control you".Buddha

Voor informatie of maken van afspraak kunt u mailen naar:


info@arjuna-yoga.nl


Vaak wordt meditatie gedefinieerd als even de tijd nemen om stil te zitten en na te denken, of als het concentreren op een bepaald object. Hoewel deze methoden niet verkeerd zijn, en een goede oefening zijn ter voorbereiding op meditatie, zijn ze op zicht geen meditatie. Echte meditatie is een staat van bewust, gedachtenloos te zijn. Het brengt ons in verbinding met een hogere staat van Zijn, waarin de geest stil is en tegelijkertijd helemaal alert.


Regelmatige beoefening van meditaie heeft talloze voordelen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Hieronder een overzicht van een aantal van voornaamste voordelen van meditatie:


Voorkomen en genezen van depressie - meer emotionele balans - ontwikkelen van compassie - betere focus en concentratie - gevoel van dankbaarheid en geluk - minder angst en stress - lagere bloeddruk - betere slaap en meer spirirueel bewustzijn.


Zoals bijKlankschalenbestaat de mogelijkheid dat jij bij mij komt of ik bij jou of op locatie. Mogelijkheid voor meerdere personen tegelijk bestaat maar dan niet bij mij op locatie maar op locatie door jou aan te geven, tot 3 personen kunnen (nog, zodra eigen lokaal wordt het anders) bij mij terecht.


Voor tarieven, klik hier of ga naar tabblad tarieven.