Arjuna-Yoga
Yoga, meditatie, klankschaalmeditatie en stilteretraites
 
 
 

Gastenboek (alleen 1e letter invullen bij achternaam)

Ronald R
21-03-19 09:38:26
Gisterenavond voor het eerst een stilte avond van 3 uur meegemaakt en het was echt bijzonder vooral met de klankschalen daarbij had ik een moment dat ik 1 was met mezelf een hele mooie ervaring. ik voel me de dag erna nog de kracht van de stilteavond. Ik ga zeker nog een klankschalenmassage bij Leo doen. Ik heb de avond als zeer plezierig ervaren en ben zeker weer van de partij als er weer een stilteavond komt. Dank je wel Leo voor de fijne avond die ik heb ervaren Namasté
Joyce D
21-03-19 07:45:51
Gisteravond was ik aanwezig bij de stilte avond van Arjuna Yoga.
Dat was een oprecht cadeau aan mezelf... Niet het dagelijkse kwartiertje of een keer in de zoveel tijd een uur aan stilte, meditatie en yoga maar nu 3 hele uren in stilte verkeren waarvan 1 uur niet gevuld met begeleiding maar die puur zelf in te vullen was. Dus gewoon maar eens even met jezelf zijn.
En wanneer je vaak probeert de rust en de stilte in je hoofd dan probeert te bewaren heb ik juist het geluid opgezocht. Mijn geluid. Mijn gedachten juist laten ontstaan en er gehoor aan te geven in de puurste vorm. Dus los van mijn denkmechanisme (wat zullen ze er van vinden/ben ik wel goed genoeg etc). En dat was fijn. Een gesprek met mijn diepste ik.

Daarna sloten we af met een klankschalen meditatie en wat was dat een heerlijke bevestiging van mijn zijn. Van mijn diepste ik. Van alles wat ik voel, wil zijn en ben. Altijd een ervaring met een traan alsof je iemand welkom heet die je al lang niet meer hebt gezien. Daar ben ik.
#arjuna #yoga #meditatie #klankschalen #stilte #cadeau #arnhem #doorarnhem #arnhemlife #lacapella #burnout #daybyday #todayimokay #takingcareofme #takingcare #soul #taketime #love #purelove #selflove #wanneergaanweweer #namaste #mooimoment
Thomas S
26-02-19 07:46:40
Het was erg bijzonder om met de stiltewandeling mee te lopen. Je komt op een andere manier tot rust. Leo geeft goede begeleiding. Ik loop graag weer een keer mee.
Joyce D
31-01-19 17:52:15
Al meerdere malen gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Leo aan kan bieden: yoga, meditatie en een klankschalensessie. De passie waarmee hij werkt zorgt ervoor dat je je open durft te stellen en je mee wilt laten nemen in het Zijn. Dank!